4 najpredávanejšie matrace roka 2022

Ku kvalitnému spánku prispieva nemalou mierou výber vhodného matraca. Matracov na týchto stránkach nájdete naozaj nepreberné množstvo. Pre lepšiu orientáciu a prehľadnosť sme pre vás zostavili rebríček štyroch favoritov, ktorí patria k najobľúbenejším a zároveň najpredávanejším produktom za rok 2022. Pohodlne sa usaďte, naša krasojazda práve začína!

Partnerský matrac Super Fox Visco

Tento typ matraca je vhodný pre všetkých, ktorí sa dlhodobo stretávajú s problémami chrbticového svalstva. Masívna vrstva pamäťovej peny je zárukou pohodlia a zdravia Robustná základňa so zdravotnou profiláciou zo studenej peny nesie super-pružnú vrstvu studenej peny so zvýšenou odrazovou pružnosťou Flexifoam®. Super Fox Visco sa môže pochváliť dvoma stupňami tuhosti, ktoré je možné meniť jednoduchým otočením. Súčasťou matraca je tiež 7 zónová anatomická profilácia a ramenná kolíska a spevnená panvová zóna umožňujúca uvoľnenie ramena pri spánku na boku. Matrac je vhodný pre alergikov a všetkých, ktorí sa ráno chcú cítiť oddýchnutí a plnia energie.

Odolná a pevná Romantika Kašmír

Matrac je vyrobený z kombinácie pien Flexifoam®, ktoré zaisťujú ortopedické vlastnosti, elasticitu, vzdušnosť a odolnosť. Stabilitu, nosnosť, tuhosť a odolnosť dodáva jadru masívna vrstva kokosových vlákien. Mäkšia strana s jemnou masážnou profiláciou. Tuhšia strana má výstuhu zo 100% prírodných kokosových vlákien.

Detský matrac Dáša

Super pružný a odolný ortopedický matrac bez lepidiel. Vzdušný spoj, vynikajúca pena so zónovou konštrukciou, rozdielnou tuhosťou strán a ramenných zón predurčujú matrac pre široké použitie od detí až po seniorov, vrátane náročnejších spáčov. Studená a hybridná pena najvyššej kvality = to najlepšie z pružných pien v 1 matraci. Špičkový antibakteriálny a protiroztočový prateľný poťah s prírodnými vláknami. Vyrobené v Krkonošiach. Vyrobené bez lepenia - suchý zámkový vzdušný spoj. Mechanicky testované, zdravotne nezávadné materiály, ergonomicky testované.

Matrac pre bábätko Vojta

Vzdušný a pružný. Optimálnou tuhosťou rešpektuje požiadavky detského telíčka. Vďaka použitiu studenej peny 35 kg/m3 napomáha správnej termoregulácii. Udržuje lôžko suché a svieže (pórovitejšia štruktúra peny odvádza prebytočné teplo a vlhkosť) a je takmer nezničiteľná. Obe strany bez profilácie (najvhodnejšie prevedenie pre bábätká – netlačia). Poťah dvojdielny, prateľný na vyvárku (95 ° C), prešívaný klimatizačnou vrstvou dutého vlákna. Vhodný na použitie s monitorom dychu (konkrétne použitie vždy konzultujte s výrobcom daného zariadenia!). Podkladová podložka (rošt) sa riadi inštrukciami výrobcu monitora dychu, ak je použitý s matracom. Inak je možné matrac uložiť na dosku aj latky s max. rozostupom 4 cm.

Ak hľadáte kvalitný matrac do svojej spálne, stavte na vyššie uvedených favoritov, ktorí si vás získajú svojimi jedinečnými vlastnosťami, dlhou životnosťou aj zaujímavou cenou.